Ωράριο
Δευτέρα - Τετάρτη: 8:00π.μ. – 4:00μ.μ. Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 8:00π.μ. – 8:00μ.μ. Σάββατο: 8:00π.μ. – 2:00μ.μ. Κυριακή: Κλειστά

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Επισκεπτόμενοι το ηλεκτρονικό κατάστημα aggelidakis.com ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτό, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό κατάστημα, αν δεν αποδεχθείτε τους παρακάτω όρους.:

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας aggelidakis.com και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτό το Ηλεκτρονικό Κατάστημα συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του aggelidakis.com είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά στοιχεία που σας αφορούν (ονοματεπώνυμο, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας κ.λπ.) για να διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας aggelidakis.com τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την επικοινωνία μας μαζί σας, τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας, και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από τον Νόμο στις αρμόδιες, και μόνο, Αρχές). Το aggelidakis.com εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτηση σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οιονδήποτε. Με την υποβολή υλικού στον server μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μη αληθή, παράνομα ή καθ οιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση. Χρησιμοποιούμε τις Πληροφορίες Παραγγελίας που συλλέγουμε ώστε να εκπληρώσουμε τη σύμβαση παράδοσης παραγγελίας που συνάπτεται με την ολοκλήρωση της παραγγελίας από εσάς. Αυτό έχει να κάνει με την τιμολόγηση και αποστολή των προϊόντων που αγοράσατε, επιστρέψατε ή αλλάξατε (Διαχείριση πληρωμής, προώθηση αποστολής, τιμολόγηση και ενδιάμεσα ενημερωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μηνύματα προσφορών με SMS ή Viber).

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Το aggelidakis.com έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, το παρών ηλεκτρονικό κατάστημα ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης). Έτσι το aggelidakis.com δεν εγγυάται την μεγίστη ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών των προϊόντων. Οι δηλώσεις, αναφορές ή άλλες πληροφορίες που αναφέρονται ή διατίθενται στο παρών ηλεκτρονικό κατάστημα έχουν ελεγχθεί κατά το μέγιστο ώστε να αποτελούν ακριβή δεδομένα, ωστόσο κατά καμία έννοια δεν αποτελούν απόλυτη δέσμευση ποινικά ή αστικά διωκόμενη. Το aggelidakis.com, οι υπάλληλοί του, ή άλλοι αντιπρόσωποί του, δεν έχει καμία ευθύνη, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, για όποιες επακόλουθες, παρεμπίπτουσες, έμμεσες, ειδικές αποζημιώσεις ή έξοδα ή χρηματικές ποινές, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, διαφυγόντων κερδών, διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης, απώλειας πληροφοριών ή δεδομένων, ή απώλειας πελατείας, απώλειας ή ζημίας περιουσίας, και οποιωνδήποτε αξιώσεων τρίτων μερών προκύψουν από ή σε σχέση με την χρήση, την αντιγραφή, ή την παρουσίαση αυτής της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας, ανεξαρτήτως εάν το aggelidakis.com είχε ενημερωθεί, γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει αυτή την πιθανότητα.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ

Το aggelidakis.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές στα προϊόντα μας περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. όπως η τρέχουσα νομοθεσία ορίζει. Το aggelidakis.com έχει δικαίωμα ανά πάσα στιγμή, να μεταβάλει τις τιμές πώλησης των προϊόντων.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε μέσα στο διάστημα 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής και να ζητήσετε είτε αντικατάσταση του προϊόντος είτε επιστροφή χρημάτων. Η προμήθεια της τράπεζας χρεώνεται στον πελάτη. Για τη πολιτική επιστροφών δείτε περισσότερα εδώ


ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

Τα cookies είναι μικρά αρχεία που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας όταν επισκέπτεστε μια ιστοσελίδα. Σε μεταγενέστερες επισκέψεις, τα αρχεία αυτά στη συνέχεια επιστρέφουν στην εν λόγω ιστοσελίδα. Τα cookies μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίσουμε αυτόματα κάθε φορά που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Επίσης, χρησιμοποιούμε τα cookies (και παρόμοια στοιχεία του προγράμματος περιήγησης, όπως τα cookies Flash) για την πρόληψη της απάτης και για άλλους σκοπούς. Αν ο web browser σας έχει ρυθμιστεί να μην λαμβάνει cookies από την ιστοσελίδα μας, τότε δεν θα είστε σε θέση να ολοκληρώσετε μια αγορά ή να επωφεληθείτε από ορισμένα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας μας, όπως η αποθήκευση αντικειμένων στο καλάθι αγορών σας ή στη wishlist σας. Ως εκ τούτου, σας συνιστούμε να ρυθμίσετε τον web browser σας για να δέχεται cookies από την ιστοσελίδα μας.

ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ:

Χρησιμοποιούμε το Google Analytics, μια υπηρεσία της Google για να συλλέγουμε στατιστικά χρήσης της σελίδας ώστε να μπορούμε να τη βελτιώσουμε. Αυτά η υπηρεσία είναι απολύτως ανώνυμη και χρησιμοποιεί cookies. Αν παρόλα αυτά δεν το θέλετε αυτό, μπορείτε να ζητήσετε από τη Google να μη σας περιλαμβάνει στα στατιστικά της, στην σελίδα:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

ΚΑΛΑΘΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:

Χρησιμοποιούμε cookies στη σελίδα μας για να αποθηκεύσουμε τα προϊόντα στο καλάθι σας χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό και να τα βρίσκετε εύκολα όποτε ξαναμπαίνετε στη σελίδα. Επίσης χρησιμοποιούμε cookies για τα προϊόντα που επιλέγετε για να συγκρίνετε, καθώς και για προσωποποιημένες διαφημίσεις. Στόχος όλων είναι η δική σας διευκόλυνση στην χρήση του aggelidakis.com.


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (GDPR)

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα aggelidakis.com θεωρούμε εξαιρετικά σημαντική την προστασία των προσωπικών δεδομένων όσων επισκέπτονται το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Γι’ αυτό έχουμε προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την τήρηση όλων των κανόνων για την προστασία προσωπικών δεδομένων παγκοσμίως. Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά την παρούσα Δήλωση πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του ιστοτόπου μας. Οταν μας γνωστοποιείτε προσωπικά δεδομένα ή όταν εμείς συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν, τα χρησιμοποιούμε πάντοτε σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική. Εάν δεν συμφωνείτε, θα πρέπει να εγκαταλείψετε τον ιστότοπό μας και να μην κάνετε καμία χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου μας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ «ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ»;

Τα προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες που σας ταυτοποιούν, όπως όνομά, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση κατοικίας, αριθμό κινητού τηλεφώνου, ονόματα χρήστη και αγοραστικές συνήθειες, περιεχόμενο που δημιουργείται από τον χρήστη, πληροφορίες οικονομικής φύσης και πληροφορίες κοινωνικής πρόνοιας. Ενδέχεται επίσης να περιλαμβάνουν μοναδικά αριθμητικά αναγνωριστικά όπως είναι η διεύθυνση ΙΡ του υπολογιστή σας καθώς και cookies.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Όταν επισκέπτεστε το site μας, συλλέγονται αυτόματα πληροφορίες για τη συσκευή σας που αφορούν το πρόγραμμα περιήγησή σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση IP, τη φυσική σας διεύθυνση, τη ζώνη ώρα σας, όπως επίσης και κάποια από τα cookies που εγκαθίστανται στη συσκευή σας. Επιπρόσθετα, καθώς περιηγείστε, συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά για το ποιες σελίδες ή προϊόντα επισκέπτεστε, ποια άλλα sites ή όροι αναζήτησης σας μετέφεραν στο δικό μας , καθώς και πληροφορίες σχετικά με το χρόνο παραμονής σας στην κάθε μια σελίδα μας. Έχετε δικαίωμα στην απενεργοποίηση των cookies το οποίο μπορείτε να το καθορίσετε μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησή σας. Παρ’όλα αυτά η απενεργοποίηση τους μπορεί να μην σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ορισμένα τμήματα του ισοτόπου μας. Αναφερόμαστε σε αυτές τις αυτόματα συλλεγόμενες πληροφορίες, ως «Πληροφορίες Συσκευής»

Συλλέγουμε τις Πληροφορίες Συσκευής με τη βοήθεια των εξής μέσων:

- “Cookies”. Πρόκειται για αρχεία δεδομένων που εγκαθίστανται στη συσκευή ή στον υπολογιστή σου και συχνά χρησιμοποιούν ένα ανώνυμο αναγνωριστικό χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ­­cookies, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://el.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookies

- “Logfiles”. Πρόκειται για αρχεία που καταγράφουν τις ενέργειες όπου συντελούνται στο site και συλλέγουν δεδομένα όπως διεύθυνση IP, τύπος browser, Πάροχος υπηρεσίας Internet, σελίδες εισόδου/εξόδου και χρονικά στιγμιότυπα.

- “Web beacons,” “tags” και “pixels”. Είναι και αυτά ηλεκτρονικά αρχεία που χρησιμοποιούνται για την καταγραφή της περιήγησής σας στο site.

Επίσης συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που προσθέτονται στο καλάθι ή αγοράζονται.

ΤΥΠΟΙ COOKIES

1. Λειτουργικά

Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για την ορθή λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματός μας. Σας επιτρέπουν να πλοηγείστε στην Ιστοσελίδα και να απολαμβάνετε τις λειτουργίες της. Αυτά τα cookies παραμένουν στον υπολογιστή σας για μεγάλο χρονικά διάστημα (persistent 1 ημέρα έως 1 χρόνο)

Παραδείγματα: PHP application cookie, PHP session cookie, frontend_cid, session_id, frontend, popup_newsletter

2. Απόδοσης

Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την μέτρηση της απόδοσης και τη βελτίωση της λειτουργικότητας, καταγράφοντας ανώνυμα δεδομένα για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματός. Αυτά τα cookies παραμένουν στον υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης (session) αλλά για μεγάλο χρονικά διάστημα (persistent)

Παραδείγματα: Ga, Gat, utm, utma, utmc, zlcmid, atuvs

3. Mέσων κοινωνικής δικτύωσης

Με τα cookies κοινωνικής δικτύωσης μπορείς να συνδεθείς στα κοινωνικά σου δίκτυα (πχ Facebook - Twitter - YouTube - Instagram) και να μοιραστείς εκεί περιεχόμενο από τον ιστότοπό μας. Τα διαφημιστικά cookies (τρίτων μερών) συλλέγουν πληροφορίες που συμβάλλουν στην καλύτερη εξατομίκευση των διαφημίσεων. Αυτά τα cookies παραμένουν στον υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης (session) αλλά για μεγάλο χρονικά διάστημα (persistent)

Παραδείγματα: fbcsrf

Πώς συλλέγουμε ή λαμβάνουμε τα δεδομένα σας;

To ηλεκτρονικό κατάστημα aggelidakis.com δεν συλλέγει τα προσωπικά σας δεδομένα κατά την περιήγηση σας στον ιστότοπο, εκτός κι αν τα έχετε παράσχει εσείς για συγκεκριμένο σκοπό. Για παράδειγμα όταν επιλέγετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας e-mail, όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό μέλους, όταν πραγματοποιείτε αγορές μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος τότε συλλέγουμε Όνομα, επίθετο, ταχυδρομική διεύθυνση, φύλο, τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), πληροφορίες πληρωμής (ΔΕΝ συλλέγεται από εμάς ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ αριθμός πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας), όταν συμμετέχετε διαγωνισμούς και εφόσον έχετε δώσει την συγκατάθεση σας για την επεξεργασία τους. Η διεύθυνση σας και το τηλέφωνο σας χρησιμοποιούνται από τις εταιρείες ταχυμεταφορών (ως αποκλειστικοί συνεργάτες μας) με σκοπό τη ταχύτερη παράδοση της παραγγελίας σας και σε περίπτωση μη παράδοσης για τη συνεννόηση μαζί σας.

Επίσης, μπορούμε να τα συλλέξουμε με τη χρήση cookies τα οποία τα χρησιμοποιούμε για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του ιστοτόπου μας. Δεν γίνεται περαιτέρω επεξεργασία, προώθηση ή ανταλλαγή στα δεδομένα αυτά.

Χρειαζόμαστε τις πληροφορίες που απαιτούνται για τη καλύτερη αγοραστική σας εμπειρία (άμεση παράδοση προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση με βάση τις ανάγκες σας).

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρησιμοποιούμε τις Πληροφορίες Παραγγελίας που συλλέγουμε ώστε να εκπληρώσουμε τη σύμβαση παράδοσης παραγγελίας που συνάπτεται με την ολοκλήρωση της παραγγελίας από εσάς. Αυτό έχει να κάνει με την τιμολόγηση και αποστολή των προϊόντων που αγοράσατε, επιστρέψατε ή αλλάξατε (Διαχείριση πληρωμής, προώθηση αποστολής, τιμολόγηση και ενδιάμεσα ενημερωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και όπου μας δίνετε η δυνατότητα, μηνύματα προσφορών με SMS ή Viber).

Επιπλέον, χρησιμοποιούμε τις Πληροφορίες Παραγγελίας για τους εξής σκοπούς:

Μεταξύ μας επικοινωνία που αφορούν τις παραγγελίες σας.
· Εφόσον το επιλέξετε προσφορές μέσω SMS η Viber μέχρι 1 φορά το μήνα.
· Έλεγχο επιλογών πληρωμής για ασφάλεια ηλεκτρονικών πληρωμών

Υπενθύμιση ολοκληρωμένης ή μη ολοκληρωμένης παραγγελίας μέσω email.
Εάν έχετε δώσει τη συναίνεσή σας, χρησιμοποιούμε τις Πληροφορίες Παραγγελίας, ώστε να σας προσφέρουμε πληροφορίες ή εξατομικευμένες διαφημίσεις, σχετικές με προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Χρησιμοποιούμε τις Πληροφορίες Συσκευής ώστε να επιβεβαιώνουμε την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών (IP check) και γενικότερα με σκοπό τη βελτίωση και την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. (Για παράδειγμα, συλλέγοντας στατιστικά στοιχεία με την περιήγησή σας μπορούμε να καταλάβουμε τι αρέσει περισσότερο και τι λιγότερο στους επισκέπτες μας. Αυτό μπορεί να μας βοηθήσει στην καλύτερη δόμηση των προωθητικών μας ενεργειών.

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ COOKIES ΜΕ ΤΡΙΤΑ ΜΕΡΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ

Magento Inc. Είναι η ηλεκτρονική πλατφόρμα που διασφαλίζει τη λειτουργεία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καθώς και τη διαχείριση των παραγγελιών σας. Μπορείτε να ενημερωθείτε επ’ ακριβώς για το πώς χειρίζεται το Magento τα προσωπικά σας δεδομένα εδώ: https://magento.com/legal/terms/privacy

Google Analytics. Είναι ηλεκτρονική πλατφόρμα της google που μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες για τον τρόπο και το χρόνο που οι πελάτες μας περιηγούνται στο site ώστε να προβαίνουμε σε αλλαγές και βελτιώσεις των σελίδων μας. Επίσης, μας βοηθά στο να καταλαβαίνουμε αν υπάρχουν δυσλειτουργίες σε διάφορες σελίδες και να μπορούμε να τις διορθώσουμε. Τα cookies των Google Analytics είναι cookies ανάλυσης/καταγραφής απόδοσης που μας επιτρέπουν να συλλέγουμε ανώνυμες πληροφορίες για το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας. Αυτά τα cookies μας ενημερώνουν για το πόσοι χρήστες επισκέπτονται τον ιστότοπό μας καθώς και για τον τρόπο πλοήγησης των επισκεπτών στα διάφορα σημεία του. Είναι ανώνυμες πληροφορίες και δεν περιέχουν προσωπικά δεδομένα.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται από τα cookies της Google Analytics σχετικά με τον ιστοτόπό μας μεταφέρονται και αποθηκεύονται στους διακομιστές της Google σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της Google.

Μπορείτε να ενημερωθείτε λεπτομερώς για τον τρόπο που η Google διαχειρίζεται τα προσωπικά σας δεδομένα εδώ: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Μπορείτε να μην επιτρέψετε στη Google Analytics να διαχειρίζεται τα δεδομένα σας εδώ: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Επιπλέον, τα κοινωνικά δίκτυα τρίτων μερών (πχ facebook, instagram κλπ) μπορούν να τοποθετήσουν cookies στη συσκευή σας αν επιλέξετε να μοιραστείτε υλικό από τον ιστότοπο μας.

Κατά καιρούς, οι ιστότοποι και οι εφαρμογές μας ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους προς και από τους ιστότοπους των δικτύων των συνεργατών, των διαφημιστών και των συνδεδεμένων εταιρειών μας. Αν ακολουθήσετε έναν σύνδεσμο προς οποιονδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους, επισημαίνεται ότι οι εν λόγω ιστότοποι έχουν τη δική τους πολιτική προστασίας της ιδιωτικής ζωής και δεν υπέχουμε καμία ευθύνη για τις εν λόγω πολιτικές. Έχετε το δικαίωμα απενεργοποίησης των cookies το οποίο μπορείτε να το καθορίσετε μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησής σας.

Linkwise Affiliate Program

H Linkwise αποτελεί το πρώτο και μεγαλύτερο Affiliate Δίκτυο στην Ελλάδα. Από το 2008 που ιδρύθηκε, οδηγεί συνεχώς τις εξελίξεις στον τομέα του Affiliate Marketing και συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ελληνικά και διεθνή brands με παρουσία στον ελληνικό online χώρο. To Affiliate Marketing είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος Performance Marketing αλλά και η πιο «γνήσια» εκδοχή του. Ο όρος Affiliate Marketing στην ουσία περιγράφει τη σχέση ανάμεσα στονΔιαφημιζόμενο (Merchant ή Advertiser) και στον Affiliate (ή Publisher), κατά την οποία ο δεύτερος προωθεί επισκέπτες στην ιστοσελίδα του πρώτου και πληρώνεται μόνο εφόσον οι επισκέπτες αυτοί πραγματοποιήσουν μία προσυμφωνημένη ενέργεια (τις περισσότερες φορές η ενέργεια αυτή είναι η πραγματοποίηση μιας αγοράς). Affiliate μπορεί να είναι οποιοσδήποτε (ιδιώτης ή εταιρεία) διατηρεί ιστοσελίδα από την οποία έχει τη δυνατότητα να στέλνει επισκέπτες μέσω links (banners ή text links) στη σελίδα του Διαφημιζόμενου. Διαφημιζόμενος μπορεί να είναι οποιαδήποτε εταιρεία διατηρεί ιστοσελίδα, όπου ο επισκέπτης/χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει κάποιου είδους συναλλαγή. Για την πολιτική απορρήτου της παραπάνω ιστοσελίδας επισκεφτείτε το σύνδεσμο http://linkwi.se/gr-el/privacy-policy/

Scroutz.gr

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης. Το Skroutz.gr είναι μια μηχανή σύγκρισης προϊόντων και τιμών που αναπτύχθηκε, με στόχο να βοηθήσει τους καταναλωτές στις online αγορές τους. Το Skroutz.gr έχει εδραιωθεί ως η κορυφαία μηχανή αναζήτησης & σύγκρισης τιμών στην Ελλάδα. Περιλαμβάνει εκατομμύρια προϊόντα από 2.500 ηλεκτρονικά καταστήματα και εξυπηρετεί πάνω από 6 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες σε μηνιαία βάση. Για την πολιτική απορρήτου της παραπάνω ιστοσελίδας επισκεφτείτε το σύνδεσμο https://www.skroutz.gr/privacy/

Τέλος, υπάρχει περίπτωση να διαμοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε περίπτωση που απαιτηθεί συμμόρφωση με το νόμο ή δικαστική απόφαση με τις αρμόδιες αρχές. Επιπρόσθετα και με βάση το ελληνικό φορολογικό σύστημα ήμαστε υποχρεωμένοι στην τήρηση όλων των παραστατικών πώλησης ή επιστροφής έως και 10έτη από την ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού καθαρά και μόνο για εναρμόνιση σε τυχόν έλεγχο της επιχείρησης μας από την αρμόδια ΔΟΥ ή άλλους ελεγκτικούς μηχανισμούς της ΓΓΔΕ./

ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως προαναφέραμε, χρησιμοποιούμε τις Προσωπικές Πληροφορίες ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε στοχευμένες διαφημίσεις ή εμπορικές προτάσεις που θεωρούμε πως θα σας ενδιαφέρουν. Αυτά μπορεί να σας παρουσιάζονται στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Instagram) είτε στο δίκτυο διαφημίσεων της Google.

Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στο ζήτημα της λειτουργίας των στοχευμένων διαφημίσεων, μπορείτε να επισκεφτείτε το “Network Advertising Initiative’s” εδώ: http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να σταματήσετε τις στοχευμένες μας διαφημίσεις για τα διάφορά δίκτυα, ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους:

· FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
· GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous

Για κάποιες πλατφόρμες μπορείτε να διακόψετε τη στοχευμένη διαφήμιση, αν επισκεφτείτε τη σελίδα: Digital Advertising Alliance’s opt-out portal στη διεύθυνση: http://optout.aboutads.info/

Επιλογή browser: Opt-Out

Σημειώστε πως η συλλογή πληροφοριών, δεν μεταβάλλεται με κάποιο τρόπο ακόμα και αν ο browser σας μεταδώσει αίτημα “Do Not Track”.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ

Είναι σημαντικό να μπορείτε να ελέγχετε τα προσωπικά δεδομένα σας.

Έχετε δικαίωμα στην ενημέρωση

Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε σαφείς, διαφανείς και εύληπτες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας, καθώς και όσον αφορά τα δικαιώματά σας.

Έχετε δικαίωμα στην πρόσβαση

Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε σχετικά με εσάς (με την επιφύλαξη ορισμένων περιορισμών). Ενδέχεται να επιβάλλουμε μια εύλογη χρέωση η οποία λαμβάνει υπόψη τα διοικητικά έξοδα που συνεπάγεται η παροχή αυτών των πληροφοριών.

Έχετε δικαίωμα στην διόρθωση/ επεξεργασία

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση των προσωπικών δεδομένων σας εφόσον αυτά είναι εσφαλμένα ή μη επίκαιρα πλέον ή/και να τα συμπληρώσετε αν δεν είναι πλήρη.

Έχετε δικαίωμα στην διαγραφή

Σε κάποιες περιπτώσεις έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας. Επισημαίνεται ότι δεν πρόκειται για απόλυτο δικαίωμα, καθώς ενδέχεται να έχουμε νομικούς, εμπορικούς ή φορολογικούς λόγους να διατηρήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας.

· Έχετε δικαίωμα εναντίωσης στην άμεση εμπορική προώθηση, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ

Μπορείτε να καταργήσετε ανά πάσα στιγμή την εγγραφή σας ή να αρνηθείτε τη λήψη κοινοποιήσεων άμεσης εμπορικής προώθησης. Είναι ευκολότερο να το κάνετε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο «Διαγραφή» («Unsubscribe») σε οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κοινοποίηση που σας αποστέλλουμε. Διαφορετικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρατίθενται παρακάτω. Αν επιθυμείτε να αρνηθείτε την κατάρτιση προφίλ, επικοινωνήστε μαζί μας.

· Έχετε δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης για την επεξεργασία δεδομένων που πραγματοποιείται βάσει συγκατάθεσης ανά πάσα στιγμή

Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας από εμάς όταν η εν λόγω επεξεργασία βασίζεται σε συγκατάθεσή σας. Η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που πραγματοποιήθηκε βάσει συγκατάθεσης πριν από την ανάκλησή της.

· Έχετε δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία βάσει έννομων συμφερόντων

Μπορείτε να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας ανά πάσα στιγμή όταν η εν λόγω επεξεργασία βασίζεται σε έννομο συμφέρον.

Έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας σε εποπτική αρχή

Έχετε το δικαίωμα να επικοινωνήσετε με την αρχή προστασίας δεδομένων σχετικά με τις πρακτικές προστασίας δεδομένων του aggelidakis.com

Έχετε δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα μετακίνησης, αντιγραφής ή μεταφοράς δεδομένων από τη βάση δεδομένων μας σε άλλη. Αυτό ισχύει μόνο στην περίπτωση δεδομένων που εσείς έχετε παράσχει και η επεξεργασία βασίζεται σε κάποια σύμβαση ή τη συγκατάθεσή σας και η εν λόγω επεξεργασία πραγματοποιείται με αυτοματοποιημένα μέσα.

Έχετε δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας

Το εν λόγω δικαίωμα σημαίνει ότι η επεξεργασία των δεδομένων σας από εμάς υπόκειται σε περιορισμούς και, συνεπώς, μπορούμε να τα αποθηκεύσουμε αλλά δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε ούτε να τα επεξεργαστούμε περαιτέρω. Αυτό ισχύει σε περιορισμένες περιπτώσεις που παρατίθενται στον Γενικό κανονισμό για την προστασία των δεδομένων και είναι οι εξής:

Η ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων αμφισβητείται από το υποκείμενο των δεδομένων (δηλαδή, από εσάς) για μια χρονική περίοδο που παρέχει τη δυνατότητα στον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων να επαληθεύσει την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων

Η επεξεργασία είναι παράνομη και το υποκείμενο των δεδομένων (δηλαδή, εσείς) αντιτίθεται στη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων και αντ’ αυτού ζητάει τον περιορισμό της χρήσης τους.

Ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων (δηλαδή το ηλεκτρονικό κατάστημα Be-casual.gr) δεν χρειάζεται πλέον τα προσωπικά δεδομένα για τους σκοπούς της επεξεργασίας, αλλά απαιτούνται από το υποκείμενο των δεδομένων για την εδραίωση, την άσκηση ή την υποστήριξη νομικών αξιώσεων

Το υποκείμενο των δεδομένων (δηλαδή, εσείς) έχει αντιταχθεί στην επεξεργασία με βάση τα έννομα συμφέροντα του υπεύθυνου επεξεργασίας δεδομένων εν αναμονή της επαλήθευσης κατά πόσο οι νόμιμοι λόγοι που προβάλει ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων υπερισχύουν αυτών του υποκειμένου των δεδομένων.

*Για τον χειρισμό των αιτημάτων σας, ενδέχεται να ζητήσουμε επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ολοκληρώνοντας μια παραγγελία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ή αφήνοντας ημιτελή τη διαδικασία, μπορούμε να κρατάμε τα Προσωπικά στοιχεία σας σε ασφαλή server, έως ότου μας ζητήσετε τη μερική ή πλήρη διαγραφή τους.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Μπορεί να χρειαστεί να μεταβάλουμε τη συγκεκριμένη Πολιτική Απορρήτου, αν προβούμε σε δομικές αλλαγές του τρόπου λειτουργίας μας ή με σκοπό τη συμμόρφωση μας σε νέους κανονισμούς και διατάξει