Ωράριο
Δευτέρα - Τετάρτη: 8:00π.μ. – 4:00μ.μ. Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 8:00π.μ. – 8:00μ.μ. Σάββατο: 8:00π.μ. – 2:00μ.μ. Κυριακή: Κλειστά
ΕΛΑΙΟΡΑΒΔΙΣΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣ ΜΕ ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑ STORM CAMPAGNOLA

ΕΛΑΙΟΡΑΒΔΙΣΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣ ΜΕ ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑ STORM CAMPAGNOLA

ΕΛΑΙΟΡΑΒΔΙΣΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣ DIABLO EVO CAMPAGNOLA

ΕΛΑΙΟΡΑΒΔΙΣΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣ DIABLO EVO CAMPAGNOLA

ΕΛΑΙΟΡΑΒΔΙΣΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣ DIABLO CAMPAGNOLA

Ζυγίζει μόνο ενα κιλό και χάρη στον πολύ καλό σχεδιασμό των κινητών μερών προσφέρει μέγιστη ευκολία χρήσης καθώς δεν υπάρχει κραδασμός κατα τον χειρισμό

 

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
AI860309

ΕΛΑΙΟΡΑΒΔΙΣΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣ DIABLO CAMPAGNOLA

Ελαιοραβδιστικό Diablo κατάλληλο για συλλογή ελιάς που προορίζεται για λάδι.

Το Olistar Diablo είναι η εξέλιξη του Μetal Τop με βασική βελτίωση την εισχώρηση μέσα στα κλαδιά. Έτσι το μοναδικό Diablo, με τα μακριά και λεπτά του χτένια μπορεί να εισχωρήσει σε σημεία που δύσκολα θα προσεγγίσει αποτελεσματικά οποιοδήποτε άλλο εργαλείο.

Ο κορμός του εργαλείου είναι κατασκευασμένος απο κράμα μαγνησίου που επιτρέπει την εύκολη εναλλαγή θερμότητας και με αυτο τον τρόπο αποφεύγεται το πάγωμα της υγρασίας σε συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας που σταματάει το εργαλείο. Ζυγίζει μόνο ενα κιλό και χάρη στον πολύ καλό σχεδιασμό των κινητών μερών προσφέρει μέγιστη ευκολία χρήσης καθώς δεν υπάρχει κραδασμός κατα τον χειρισμό.

Όπως το Olistar αντιγράφηκε από πολλούς κατασκευαστές με τον χαρακτηριστικό σχεδιασμό των χτενιών του, έτσι αντιγράφηκε και το Diablo. Ήδη από τον δεύτερο χρόνο παρουσίασης στην αγορά, τα χτένια του Diablo αντιγράφηκαν και τοποθετήθηκαν σε υποδεέστερα εργαλεία , αλλά το μυστικό στην λειτουργία των εργαλείων δεν είναι μόνο ο σχεδιασμός και τα υλικά των χτενιών, αλλά τα υλικά του κορμού, οι διατομές των εμβόλων το ζύγισμα του εργαλείου και πολλά άλλα που καθιστούν τα έργαλεία Campagnola μοναδικά.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΤΕΝΙΩΝ (cm): 33.5
ΒΑΡΟΣ (kg): 1
ΚΡΟΥΣΕΙΣ (bpm): 1400
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ (lt/min): 200 (max)
ΜΗΚΟΣ ΧΤΕΝΙΩΝ (cm): 20
ΜΟΝΤΕΛΟ: Diablo
ΠΛΑΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (cm): 25
ΠΙΕΣΗ (bar): 7 (max)
ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ: Κορμός από κράμα μαγνησίου

Περισσότερες Πληροφορίες
Βάρος (kg) 1,0
Κατασκευαστής CAMPAGNOLA
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:ΕΛΑΙΟΡΑΒΔΙΣΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣ DIABLO CAMPAGNOLA