Ωράριο
Δευτέρα - Τετάρτη: 8:00π.μ. – 4:00μ.μ. Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 8:00π.μ. – 8:00μ.μ. Σάββατο: 8:00π.μ. – 2:00μ.μ. Κυριακή: Κλειστά
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΜΥΛΟΣ ΑΛΕΣΗΣ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ AMA ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΔΟΧΕΙΟ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΜΥΛΟΣ ΑΛΕΣΗΣ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ AMA ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΔΟΧΕΙΟ

ΜΥΛΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ AM GRIFO

Κατάλληλος και για επαγγελματική χρήση

Ιδανικός για όλα τα φρούτα

Με δυνατότητα διαίρεσης στη μέση

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
101292

ΜΥΛΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ AM GRIFO

Πληροφορίες προϊόντος:

  • Στιβαρός και συμπαγής
  • Ιδανικός για όλα τα φρούτα
  • Με δυνατότητα διαίρεσης στη μέση
  • Εύκολη συντήρηση - καθαρισμός
  • Κυρίως σώμα από πολυαιθυλένιο
  • Ανθεκτικά μαχαίρια από ανοξείδωτο χάλυβα
  • Κατάλληλος και για επαγγελματική χρήση
  • Αποδεδειγμένα ανθεκτικός στο χρόνο
  • Φέρει ειδική σήμανση πιστοποίησης CE

 

Τρόπος λειτουργίας:

Ο τρόπος λειτουργίας του είναι πάρα πολύ απλός. Αρχικά, ενεργοποιείτε τον μύλο και τον αφήνετε να δουλέψει για λίγα δευτερόλεπτα. Τοποθετήστε ένα μεγάλο δοχείο (ή και κουβά) ακριβώς κάτω από την τρύπα του πλαϊνού σωλήνα όπου θα καταλήγουν οι επεξεργασμένοι καρποί. Αφού έχετε κάνει τα παραπάνω, ξεκινήστε να ρίχνετε μέσα στην τρύπα της χοάνης τα φρούτα σας. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα το δοχείο θα αρχίσει να γεμίζει με το επεξεργασμένο μείγμα. Φροντίστε να αδειάζετε ή να αλλάζετε εγκαίρως το δοχείο αποθήκευσης του μείγματος.

 

Χρήσιμη συμβουλή:

Ο μύλος δεν παράγει αμέσως έτοιμους χυμούς φρούτων, αλλά δημιουργεί ένα μείγμα, κατάλληλο για χρήση από υδροπρέσσα. Με λίγα λόγια, ο μύλος προετοιμάζει το μείγμα στην τέλεια μορφή του, έτσι ώστε μέσω της υδροπρέσσας να καταλήξει σε έναν υπέροχο χυμό, χωρίς κουκούτσια, φλούδες ή κοτσάνια.

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η εταιρεία Grifo ιδρύθηκε το 1967 στην Ιταλία. Μολονότι τον πρώτο καιρό της λειτουργίας της ασχολήθηκε κυρίως με την κατασκευή μηχανημάτων εμφιάλωσης μπουκαλιών, πλέον διαθέτει μία μεγάλη και πλήρη γκάμα μηχανημάτων για την παραγωγή κρασιού - χυμών, αλλά και άλλες οικιακές μηχανές για την επεξεργασία τροφίμων. Η εταιρεία ξεχωρίζει για τα ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα της, ενώ η τεχνολογική της ανάπτυξη, αποτελεί παράδειγμα για τις υπόλοιπες εταιρίες του χώρου. Η συνεχής πρόοδος που παρουσιάζει χρόνο με τον χρόνο, την έχει καταστήσει ως μία εταιρεία με πολλές και σημαντικές εξαγωγές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Περισσότερες Πληροφορίες
Βάρος (kg) 26,0
Κατασκευαστής GRIFO
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:ΜΥΛΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ AM GRIFO